Esbjerg Kulturskole

Har du eller dit barn en primaballerina eller en Picasso i maven. Spiller du musik, synger eller er det måske skuespil, du interesserer dig for? Så er Kulturskolen i Esbjerg stedet at tage hen.

 

 

Her kan du eller dit barn udvikle jeres talenter og blive endnu bedre til det, I brænder for. De dygtige lærere på skolen viser jer vejen.

 

 

Meget at vælge imellem

Esbjerg Kulturskole er stedet, hvor børn og unge – og ind imellem voksne - kan lære at:

  • Spille musik
  • Danse ballet
  • Spille teater
  • Skrive
  • Male
  • Lave skulpturer
  • Synge sammen i kor

 

 

I fritiden og professionelt

Her er plads til alle: Både dig, som vil dyrke din interesse i fritiden, og dig, som gerne vil mere og måske drømmer, om at gøre kunsten til din fremtidige levevej.

 

Ud over de kunstneriske fag, udbyder skolen nemlig også kurser, som kan forberede dig til prøven på musikkonservatoriet eller en anden kunstnerisk videregående uddannelse i blandt andet kunst, lydkunst, design, arkitektur, animation, fotografi og film.

 

 

Få nye venner

Kulturskolen er et sted, hvor vi er sammen om den fælles interesse for kreative sysler. Det betyder også, at skolen er et godt sted at møde nye gode venner og bekendtskaber for store og små.

 

Så har du lyst til at være med til at skabe eller opleve kunst, så kig forbi Kulturskolen i Esbjerg og hør mere om, hvad de kan tilbyde dig.

 

 

Tilmeld dig i god tid

Skolen er et populært sted for mange i Esbjerg Kommune. Derfor er det en god ide at tilmelde sig skolens fag i god tid før sæsonen starter.

 

Der kan ind imellem være ventelister på holdene – især balletlinjen, der er en del af den Kongelige Ballet, er meget populær.

Få flere ideer

Find andre udflugter og ny inspiration til dit næste eventyr i Esbjerg Kommune.

Gå tilbage

Esbjerg Kulturskole

Læs mere om Esbjerg Kulturskole på deres hjemmeside.

Besøg hjemmesiden