Hovedbiblioteket

Hovedbiblioteket summer af liv fra tidlig morgen til sen aften. Her kan du læse dagens aviser, fordybe dig i spændende litteratur eller finde din yndlingsfilm eller musik.

 

Børnene kan boltre sig i legeområdet, hvor der også er borde, hvor madpakkerne må spises. Børnene kan også låne spil med hjem.

 

På biblioteket er der også hjælp at hente, hvis dit NemID driller, eller du har brug for en hjælpende hånd med din digitale postkasse.

 

Alle biblioteker i Esbjerg Kommune tilbyder ubemandede åbningstider, hvilket betyder, at du er velkommen til at komme forbi alle ugens dage mellem kl. 8.00 og 21.00.

 

Du skal bare huske dit gule sygesikringsbevis, så kan du låse dørene op uden for den bemandede åbningstid.

 

Alt er gratis på bibliotekerne, og hvis du ikke bor i nærheden af et af de mange lokale biblioteker, så hold øje med bogbussens køreplan.

 

Der arrangeres også en lang række forskellige events på bibliotekerne, og på førstesalen på Esbjerg Hovedbibliotek kan du opleve Phototek Esbjerg, der er en roterende fotoudstilling.

 

Her finder du moderne fotokunst inden for alle genrer, og der er en stor permanent udstilling af malerier af den danske kunstner og forfatter Storm P.

 

Få flere ideer

Find andre udflugter og ny inspiration til dit næste eventyr i Esbjerg Kommune.

Gå tilbage

Biblioteker

Find adresser på alle biblioteker på Esbjerg biblioteks hjemmeside og bestil eventuelt materiale til afhentning.

Læs mere