Hjerting Strand

Det tager kun få minutter at køre fra Esbjerg centrum ud til stranden.

 

Hvis du kører ud forbi Mennesket ved Havet Esbjerg og fortsætter ud ad vejen, lander du i Hjerting – den lille badeby med de store huse.  

 

Vil du bade eller køre en tur op af kysten i bil eller på cykel, så kan du gøre det i Hjerting. Der er vej og cykelsti hele vejen, og den lille by ligger helt ud til vandet.

 

Tag en tur til byen og tjek de mange spændende og specialiserede butikker, som også er at finde tæt på strandpromenaden.

 

 

Strandpromenaden

Hjerting er kendt for sin 660 meter lange strandpromenade, hvor du kan se ud over Ho bugt.

 

Om sommeren har du mulighed for at bade på stranden. Tag familien med på en strandtur, og lad de små bygge sandslotte eller spille volleyball på volleyballbanen.

 

Hvis du er heldig, kan du nå at få fat på en af de faste hængekøjer. Og ud for kysten ligger en flydende badebro, du kan gå i vandet fra.

 

Er du lækkersulten, kan du nyde en is ved det lille ishus på strandboulevarden. Ishuset ved Hjerting strand er et af de mange gode ishuse i Esbjerg Kommune.

 

For enden af strandpromenaden ligger et klubhus for sejlere, surfere og vinterbadere.

 

 

Hjerting Strandpark

Hvis du fortsætter ud af strandpromenaden vil du køre forbi Hjerting Strandpark. Gå en tur ned af den slyngede vej mod havet.

 

Om aftenen er turen ekstra smuk, fordi de hvide kugler langs vejen lyser op i mørket.

 

Kig på den store skulptur eller slæng dig i de brede flydere på solskinsdage.

Få flere ideer

Find andre udflugter og ny inspiration til dit næste eventyr i Esbjerg Kommune.

Gå tilbage

Find vej til Hjerting Strandpark