GAME Streetmekka

Gadeidræt og ægte street feeling, det er, hvad du finder i det asfalterede kulturhus, GAME streetmekka, i Esbjerg. Besøg Nørrebrogade 1C i Esbjerg og find din indre street style frem.

 

GAME tilbyder mange forskellige aktiviteter og træning i huset. Der er noget for både unge og ældre, som er vild med gadeidræt og street-kunstformer.

 

Du kan fx gå til:

  • Street basket
  • Gadefodbold
  • Parkour
  • Hip hop og breakdance
  • Yoga
  • DJ-træning
  • Skateboard

 

Bliv medlem af huset for 50 kr. eller træn alene på en dagsbillet. Kulturhuset er helt asfaltbelagt og fyldt med ramper og andet godt træningsudstyr til din favorit street-disciplin.  

 

Esbjerg Ungdomsskole og GAME streetmekka samarbejder om at afholde aktiviteter. Så hvis du går i 7. til 10. klasse i folkeskolen, er du heldig, for de specielle aktiviteter er kun til dig og dine venner på samme alder.

 

Se mere i GAMEs kalender.   

 

Den første fredag i hver måned afholder GAME streetmekka turneringen, Friday Jam, hvor der dystes i de forskellige gadediscipliner for flotte præmier.

 

Du er også meget velkommen til at kigge forbi med ungerne, så de kan lege og spille i kulturhuset. En dagsbillet for børn og unge op til 25 koster 10 kr. og en voksen dagsbillet koster 20 kr. 

Få flere ideer

Find andre udflugter og ny inspiration til dit næste eventyr i Esbjerg Kommune.

Gå tilbage

Åbningstider

Game Streetmekka står åbent for medlemmer, enten til åbne træninger eller fri leg:

Mandag-torsdag: kl. 15.00-21.00
Fredag: kl. 15.00-22.00
Lørdag: kl. 10.00-22.00
Søndag: kl. 10.00-21.00

* I skoleferier har vi åbent fra kl. 10.00

Friday Jam

Få flere informationer om den næste Friday Jam og læs mere om aktiviteterne på Game Streetmekka på Facebook.

Besøg siden

Find vej