Cafelivet i Esbjerg

Når du går en tur i Esbjerg, vil du sikkert komme forbi en af de mange esbjergensiske cafeer i bybilledet.

 

Hvis den lille sult allerede har meldt sig, er her gode muligheder for at få en god bid mad, en kop varm kaffe eller en kold øl.

 

 

Mange muligheder

Der er nok at vælge imellem, for cafelivet blomstrer i byen. Nye og eksperimenterende steder ser hele tiden dagens lys. Imens mange af de gamle og velkendte stamsteder for mange stadig byder indenfor med mad, drikke og godt værtskab.

 

Klassisk cafemad, tapas, sliders, sandwich, burgere, frisk fisk og mange andre spændende madoplevelser venter på dig i Esbjergs cafeliv.

 

Du skal heller ikke snydes for lidt koldt til ganen med en friskpresset juice, bærsmoothies, god kaffe eller kage og andre lækkerier, hvis det lige er dét, du sulter efter.  

 

 

Find dit nye stamsted

Måske snubler du ligefrem over din nye stamcafe, hvis du går på oplevelse i Esbjergs gader.

 

Der er stedet til dig, som elsker mørke, kringlede kroge. Dig, som leder efter en lys cafe med kageskab og brætspil. Og så er der stedet til dig, som bare vil slænge i en sofa med din kaffe.

 

 

Ude og inde

Om sommeren og på varme forårs og efterårsdage åbner cafeerne på torvet for udendørsbetjening. Her kan du sidde i godt selskab med venner eller familien eller måske bare sammen med Christian den Niende til hest og nyde solskinnet.

 

Bon appetit!

Få flere ideer

Find andre udflugter og ny inspiration til dit næste eventyr i Esbjerg Kommune.

Gå tilbage

Find en cafe

I app'en EsbjergLive kan du finde oversigten over cafeer i hele kommunen. Og på din mobil kan du altid se, hvilke cafeer, du er tættest på, når sulten eller tørsten melder sig. 
 

Download EsbjergLive til din mobil eller tablet. 

Mere om EsbjergLive