Ideer til din fritid

Som ny i Esbjerg er der sikkert mange spændende steder og oplevelser fra området, du ikke har fået udforsket endnu.

 

Esbjerg Kommune og områderne i nærheden af kommunen har mange spændende attraktioner, smuk natur og sjove oplevelser, som ligger og venter på at blive opdaget af dig.

 

Når du begynder at lære området at kende, vil du sikkert også begynde at føle dig mere hjemme.

 

 

Vi har selv prøvet det

Pia og Nicole i Tilflytterservice er selv flyttet til Esbjerg, så de har også selv været i gang med at opdage området.

 

Pia kom oprindeligt herfra, men skulle genopdage det hele efter ophold i udlandet og en årrække udenbys. Nicole kommer oprindeligt fra Australien. 

billede

Vores yndlingssteder

Tilflytterservice ønsker, at alle får en god start i Esbjerg Kommune. Derfor er det vigtigt for os at anbefale vores yndlingssteder, som får os til at føle os hjemme.

 

Vi har derfor samlet alle vores yndlingssteder i og i nærheden af Esbjerg, som vi anbefaler til dig, så du kan gå på opdagelse og finde dine egne yndlingssteder.

 

Vores anbefalinger er både til dig, som er helt ny i Esbjerg Kommune, og dig, som har været her i noget tid, men som leder efter nye oplevelser.

 

Hvis du har været her i længere tid (måske endda altid), men har lyst til at se endnu mere af Esbjerg, Ribe og de andre dejlige områder i og i nærheden af kommunen, er du også meget velkommen til at bruge vores anbefalinger som inspiration til dit næste eventyr.

Vi anbefaler blandt andet

Events

Du kan finde en eventkalender på Esbjerg Kommunes fritidswebsite.

Besøg EsbjergLive

Hvad er dit yndlingssted?

Hvis du selv har en anbefaling, som du vil dele med andre tilflyttere, så send endelig en mail til os på tilflytter@esbjergkommune.dk

Flere oplevelser

Download pjecen "Den gode start" og få mere inspiration til, hvad du kan se og opleve på din tur rundt i Esbjerg Kommune.  

Download