Et væld af tilbud og muligheder

I Esbjerg Kommune finder du aktiviteter og faciliteter af alle slags, der er kort sagt et væld af muligheder og tilbud. Her på siden har vi samlet et udvalg af tilbud, der retter sig specifikt mod dig som måske lige er flyttet hertil og derfor ikke kender byen så godt.

 

Følg med i de lokale nyheder

Se oversigten over lokale nyhedstjenester

 

Foreninger og events - besøg Esbjerg Live

Er du på udkig efter bestemte foreninger eller et større overblik over de mange begivenheder i kommunen? Så anbefaler vi et besøg hos Esbjerg Live, hvor du både finder et overblik over foreninger i Esbjerg Kommune og kalenderen med events. Besøg EsbjergLive nu.

 

Ideer til din fritid

Tilflytterservice har samlet deres yndlingssteder til dig som inspiration til gode udflugter i Esbjerg Kommune. Vil du også have inspiration og har du et godt forslag til dit yndlingssted? Så gå til vores side: Ideer til din fritid

Udvalgte tilflytterevents

Vis hele kalenderen

Det sker i Esbjerg

EsbjergLive.dk giver dig overblik over alle de mange arrangementer der finder sted i Esbjerg og omegn.

Besøg EsbjergLive

Find en forening

Leder du efter en fodboldklub, bordtennisklub eller salsaforening? Hos EsbjergLive finder du en oversigt over foreninger i Esbjerg Kommune.

Se foreninger

Sociale og faglige netværk

Der findes flere forskellige netværk i Esbjerg både erhvervsrettede netværk og netværk af mere social karakter.

Netværk i Esbjerg

Kursustilbud

Måske vil du gerne have sprogundervisning eller blive bedre til it-programmer. Der er mange muligheder for efteruddannelse og kurser, og via søgetjenesten kan du få et bedre overblik. 

Find dit kursus