De mange byer i Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune er stedet hvor modsætninger mødes og forskellighed trives. Du finder blandt andet storbyen Esbjerg, den historiske by Ribe, stationsbyen Bramming, de smukke fredelige landdistrikter og en lang række aktive og hyggelige landsbyer.
 

Esbjerg Kommune tilbyder kort sagt en række forskellige muligheder for at bo og leve. Her på siden finder du et overblik over de mange boligområder, og du kan læse mere om byerne, bydelenes og landsbyernes særlige charme og placering.
 

Områdets placering tæt på Nordsøen og Vadehavet er en helt naturlig del af at bo i Esbjerg Kommune. Hvad enten du færdes i Esbjerg og kaster et blik på boreriggene, der tegner byens skyline, eller nyder en tur langs digerne og i marsken når stærene danser på himlen under for- og efterårets sort sol-seancer.

 

 

Klik og se kort i stor størrelse
B D E F G H J R S T V Ø

Lej en bolig

Lej en bolig

Her finder du en oversigt over portaler og udlejere, som du kan benytte, når du skal finde bolig i Esbjerg Kommune.

Se lejeboliger

Byggegrunde

Hvis du ønsker at bygge dit eget hus, så besøg endelig hjemmesiden med alle de attraktive byggegrunde i hele Esbjerg Kommune.

Se ledige grunde

Køb en bolig

Køb en bolig

Der er rig mulighed for at gøre et godt køb i Esbjerg Kommune.
Det eneste du skal gøre er at kontakte en af de lokale ejendomsmæglere.

Læs mere

Kontakt Pia

Kontakt Pia

Har du spørgsmål til bolig, boligområder eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte Pia Enemark på:

+45 2047 3206
piene@esbjergkommune.dk

Tjek mobildækning

Få et neutralt overblik over, hvordan mobildækningen er i de forskellige områder i Esbjerg Kommune. Søg på kortet og bliv klogere på status i det område, du er interesseret i. 

Tjek dækning